Комарници

комарнициКомарници

Мрежите се изработуваат по мерка и се земаат во предвид градежните услови. Така наречените “комарници”:

  • Се изработуваат од висококвалитетни алуминиумски рамки и мрежи изработени од стаклени влакна со покритие од тефлон
  • Не бараат скоро никаква грижа
  • Не ја намалуваат видливоста низ прозорецот
  • Постои можност за фарбање на алуминиумските профили во боја по RAL
  • Карактеристика на роло мрежите е што може да се монтираат на секаков вид на прозорци и да се монтираат истовремено со ролетни

Се предлагаат 4 основни вида на мрежи против инсекти: статични, ролетни, плисирани и тип врата