Тенди (заштита од сонце)

Стандардна

  •  Стандардна тенда (корпа) изработена од алуминиумски и пластични елементи покриена со  платно.
  •  Примена наоѓа за затворање на мали површини како тераси, прозори, светларници, излози, маркети и др.
  • Димензии: широчина: до 4М ; испуст:до 1.5М

Тенди на краци

  • Тенди на краци изработени од алуминиум, челик и пластика прекриени со 100 % акрилно или ПВЦ платно.
  • Едноставен  механизам за употреба, со дополнителен електромотор за движење и сензор за надворешни влијанија.
  • Тендите нудат за заштита на Вашите тераси, прозори, мали летни бавчи, излози од продавници. Одличен производ за рекламирање на брендови.
  • Димензии: широчина: 2 – 6М ; испуст: до 3.5М

[Not a valid template]