Гаражни врати

роло врата

Роло гаражни врати

Издржливоста и функционалноста се основните квалитети на гаражните врати и заштитните мрежи кои што ги предла­га фирмата Ал-бимакс. Испитаните механизми за заклучување гарантираат сигурност и спокојство.

  • Се произведуваат од стабилна и сигурнаалуминиумска макси ламела 77 х19 мм со полиуретанска исполна
  • Со високи показатели на звучна и топлинска изолација
  • Се отвораат тивко и лесно
  • Mожно е паркирањето на возилото непосредно пред гаража
  • Со ширина до 5 метри (до 16 кв.м)
  • Погон со мотор, управуван од копче, електричен клуч или далечински управувач