За Нас

Добредојдовте на Ал-Бимакс

Ал-Бимакс е основана во 1998 година, и стартува со прoизводство и достава на PVC и Алуминиумска столарија, алуминиумски огради и огради од ковано железо, надворешни и внатрешни ролетни, завеси, комарници, конструкции од поликарбонат, сигурносни ролетни, гаражни врати и др.

Фирмата извршува висококвалитетна монтажа со сопствени монтажни групи на горе наведените продукти.

Ние сме застапник за Струмица на елементи за заштита од сонце, производство на МАКТЕНДА-Скопје која изобилува со исклучително модерни дизајни на повеке видови модели.

Нашите производи се изработени од алуминиумски профили, од грчки систем “Alumil” и ПВЦ профили од германски системи, кои поседуваат одлични карактеристики за топлинско енергетската ефикасност и звучна изолација, кое пак значи:

  • Повеке топлина преку зимата
  • Помали сметки за греење
  • Одлична звучна изолација
  • Нема кондензација
  • Гаранција за квалитет

Ал-Бимакс ДООЕЛ е основана во 1998 година од г-дин Бранко Мишев со приватен капитал, и од тогаш па се до денес активно и успешно работи на својот развој.

Фирмата секојдневно работи на збогатување на асортиманот за производство и услуги, првенствено за да ги задоволи вкусовите на своите потрошувачи.

Цели на Ал-Бимакс

  • Целосна одоворност кон нашите клиенти
  • Посветеност кон квалитетот и услугите
  • Тимска работа и долгорочни врски
  • Постојано подобрување на квалитетот на работата и услугите
  • Континуирано креирање и иновирање