PVC и Алуминиумска столарија

ПВЦ и Алуминиумска столарија

Секој еден од составните елементи на прозорецот има квалитети кои го подобруваат крајниот производ. Профилите сочинуваат околу 20% од секој прозорец. Потпирајки се на Ал-Бимакс, ќе имате можност да изберете помеѓу различни варијанти на ПВЦ и алуминиумски профили.

Алуминиумот е вториот најупотребуван метал во светот. Неговите главни квалитети се малата тежина, отпорност на корозија, можност за лесно изведување на форми и висока топлинска спроводливост. Со оглед на сите овие негови карактеристики, тоа е металот, кој се користи за производство на врати и прозорци.

 

[Not a valid template]